Bazos.sk - Inzercia, inzeráty
... bazár pre každého
Čo: PSČ (miesto): Okolie: km Cena od: - do:
Hlavná stránka > Sport > Vodné športy, potápanie > Inzerát č. 166360502

Efoil Surf

- [21.6. 2024]
Zmazať/ Upraviť/ Topovať

Efoil Surf - 1
Efoil Surf - 2
Efoil Surf - 3
Efoil Surf - 4
Efoil Surf - 5
Ďalšia
Efoil Surf - 6
Efoil Surf - 7
Efoil Surf - 8
Efoil Surf - 9
Efoil Surf - 10
Efoil / jetsurf. Aktuálne vyčistený, namazaný a pripravený na prevádzku. Kvalitná elektronika a ovládanie efoilu, 110- 150L doska vhodná pre všetky váhové kategórie ľudí a postavy. Elektrický bezkefový motor (brushless) s výkonom 8 kW/h. Papierovo 3kw - S jeho výkonom umožňujeme jazdiť kdekoľvek v Európe bez kapitánskeho preukazu.Lítium-iónová batéria má výdrž od 100 do 120 min. podľa podmienok jazdy a vašej úrovne.
Vlastnosti: 48 V/45Ah
Vodotesné a ergonomické diaľkové ovládanie Bluetooth vytvorené v spolupráci s našim partnerom, ktorý sa špecializuje na Bluetooth komunikáciu pri akčných športoch.
Umožňuje jednoducho a presne ovládať rýchlosť E-foilu.
Je bezpečné. Umožňuje okamžite prerušiť činnosť motora buď uvoľnením spúšte alebo po spadnutí do vody.

Ako sa vyvíjajú elektrické pohonné systémy, postupne sa stávajú bežnejšie aj takzvané hydrofoil plavidlá vybavené nosným krídlom, ktoré pri vyššej rýchlosti vztlakom zdvihne plavidlo nad vodnú hladinu. Surf, na ktorom sa môžete preháňať až 150 minút nad vodnou hladinou, a to rýchlosťou až do 55 km / h.
Elektrický hydrofoil surf je pomerne jednoduché plavidlo, ktoré je vyrobené z EPP, PVC alebo uhlíkových vlákien s pridanými sklenenými vláknami. Samotná doska je štandardne 1,68 metra a má šírku 0,7 metra pre začiatočníkov je praktickejší rozmer : 2,1 metra x 0,7 m pre ľahšie a jednoduchšie udržanie rovnováhy na hladine. Je v nej integrovaná vyberateľná batéria a pod ňu sa montuje odnímateľné krídlo z uhlíkových vlákien, ktoré meria na výšku približne 80 centimetrov, ku krídlu je pripevnený 48-voltový elektrický motor s menovitým výkonom 8 kW (8000W), ktorý v najvyššej záťaži dosahuje výkon až 12 kW. Chránená pohonná vrtuľa sa otáča rýchlosťou 5000 otáčok za minútu. Používateľ sa na vode postaví na dosku surfu, stlačí spúšť na diaľkovom ovládači v tvare pištole a surf začne zrýchľovať. S narastajúcou rýchlosťou začne surf stúpať nad vodnú hladinu, ktorú doslova reže svojim krídlovým pohonom v maximálnej rýchlosti až do 55 km / h.

Ako náhle je surf nad vodnou hladinou, je len veľmi malý odpor, ktorý ho spomaľuje a tak má používateľ pocit ľahkej a kĺzavej plavby nad vodnou hladinou. Windsurf - Windsurfing foil, hydrofoil (kiteboard / kiteboarding), jet surf, JETSURF, paddleboard, SUP Surf, nafukovacia hydro surfová doska, windsurf alebo padlovacia doska.

VIDEO:
https://www.youtube.com/watch?v=22ttW9QV4q0

Meno:

Efoil

Telefón:

094... zobraz číslo

Lokalita:Mapa811 09 Bratislava

Videlo:

211 ľudí

Cena:

7 500 €
Užívateľ
Všetky inzeráty a hodnotenie užívateľa
ObľúbenéPridať do obľúbených
SpamOznačiť zlý inzerát
Chybná kategóraOznačiť chybnú kategóriu inzerátu
VytlačiťVytlačiť inzerát
FacebookZdieľajte na Facebooku
MailOdporučiť kamarátovi
PodobnéVyhľadať podobné inzeráty

Kontaktovať inzerenta e-mailom

Kontaktovať e-mailom môže iba overený užívateľ.
Overenie je zadarmo.

Vaše telefónne číslo *





Podobné inzeráty
Efoil - elektrický surf Efoil - elektrický surf - [17.5. 2024]
Efoil, elektricky surf, určený prevažne na Rieky, Vodné nádrže a všade tam, kde nie sú vlny. Hydrofoil SURF - originálnym elektrickým krídlovým surfovým pohonom je najmenším vodným skútrom na svete. Bezvetrie? Žiadne vlny? Žiadne more či oceán? Žiaden problém. hydrofoil SURF vám umožňuje vytvoriť d ...


5 450 €
Košice
040 01
184 x
Označiť zlý inzerát Chybnú kategóriu Ohodnotiť užívateľa Zmazať/Upraviť/Topovať


©2024 Bazoš - Inzercia, bazár Vodné športy, potápanie
Pomoc, Otázky, Hodnotenie, Kontakt, Reklama, Podmienky, Ochrana údajov, RSS,

Inzeráty Sport celkom: 64001, za 24 hodín: 2498

Mapa kategórií, Najvyhľadávanejšie výrazy
Krajiny: Slovensko, Česká republika, Poľsko, Rakúsko